ISPARTA / MERKEZ - Yılmaz Şener İlkokulu

Mrt

Okula geliş ve gidişlerde öğrencilerimizin daha görünür olmalarını sağlamak amacıyla parlak renklerde reflektif özellikte yapılan mayteryallerin kullanımının teşvik edilmesi amacıyla okul polisimiz ve sınıf öğretmenimiz rehberliğinde okulumuz önünde bulunan yaya geçidinden geçiş yaparak trafik güvenliğimizi  nasıl sağlayabileceğimizi uygulamalı olarak yaptığımız etkinlik yardımıyla gösterdik ve ve trafikte görünür olma kampanyasına destek vererek  farkındalık oluşturmaya çalıştık.

Şbt

Okulumuzda 23 Şubat 2022 Çarşamba günü Kızılay ile birlikte kan bağış kampanyası düzenledik.

Minikler İl Birinciği Okulumuzun

Şbt

Öğrencilerimiz Zeka Oyunları Cahit Arf Ligi yarışmasında okulumuzu temsil ediyorlar.

Şbt

Öğrencimiz Yağmur Ece ÇAĞDAŞ Ispartamızın tanıtımını yapmıştır.

Isparta'da "GELECEK ELLERİNİZDE" Projesi;

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtımı Bölümü 4.sınıf öğrencileri tarafından ders kapsamında gerçekleşen 'Gelecek Ellerinizde' isimli Sosyal Sorumluluk projesi okulumuz anasınıfı ve ilkokul öğrencileri ile birlikte gerçekleştirilmiştir.

Ara

3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla okulumuz 1/A sınıfı olarak Umuda Doğru Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ettik. Küçük hediyelerle engelli kardeşlerimizin her zamaqn yanlarında olduğumuzu belirttik engelliler günlerini kutladık.

Kas

TEMA vakfı ve Isparta Belediyesi işbirliği içerisinde yapılan  Tohum Toplama Etkinliği'ne katıldık. Herşey daha yeşil bir Türkiye için.

Kas

Isparta Belediyesinden gelen ekipler okulumuz dördüncü sınıf öğrencilerine geri dönüşüm yapılabilen ürünler, geri dönüşümün doğaya ve ülke ekonomisine katkıları hakkında bilgilendirme semineri verdiler. Okulda öğretmenlerinden öğrendikleri geri dönüşümün belediyeden gelen ekipler tarafından da anlatılması öğrencilerimizin geri dönüşüm faaliyetlerine verdiği desteği artırarak yaşamlarına ve çevrelerine aktarıp bu konuda örnek olmalarının önemini bir kez daha vurguladı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuz bahçesinde kutlandı.

Ekm

TEKNOFEST te okulumuzu temsil eden ve Satranç Turnuvalarında derece elde eden öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 106.yıl dönümü Türk'ün ve Türk askerinin adını tarihe altın harflerle kazıdığı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü sınıflarımızda çeşitli etkinliklerle kutlanıp ve şehitlerimiz anıldı.

Mrt

Okulumuz personelinin dünya kadınlar gününü kutladık.

Ara

İlkokullar arası düzenlenen "Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu mektup yazma yarışmasında öğrencimiz Figen Zeynep Eren' in mektubu İl birincisi seçilmiştir.

Alkışlama işareti