Ara

Anasınıflarımız Tutum,Yatırım ve Türk malları haftasını farklı etkinliklerle kutladılar.

Ara

Okulumuzun anasınıfı öğrencileri 10 Aralık İnsan Hakları Haftası etkinlikleri kapsamında oy kullanarak okunmasını istedikleri hikayenin seçimini yaptılar.

Ara

Anasınıflarımız C vitamini şenliği yaptı.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen "Geleceğe Yön Verenler" Temalı Resim Yarışmalarının sonuçları açıklandı.

Okulumuz öğrencileri yarışmaya katılım sağlayarak büyük başarı gösterdi. Yarışma sonucu birincilik ve üçüncülüğü okulumuz aldı.

Ayrıntılı Bilgi için TIKLAYINIZ

İlk Yardım Eğitim Seferberliği kampanyası kapsamında okulumuz öğrenci ve velilerine ilk yardım eğitimi verildi.

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Başta Başöğreten Atatürk olmak üzere şehit öğretmenilerimiz ve tüm ahirete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle yad ediyoruz. Aziz milletimizin hizmetinde olan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kültür varlığı kaçakçılığının önlenmesi ve kültür varlıklarının korunması konularında ilkokul düzeyindeki çocuklarda farkındalık oluşturmak amacıyla Kültür Bakanlığımızın Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü tarafından "Biri Arkeolog mu Dedi? " isimli resimli hikâye kitabı hazırlanmıştır.

Hikayemizde Defne'nin macerasını yaşamak istiyorsak lütfen hikayemizi okuyalım.

Hikayeyi okumak için TIKLAYINIZ.

Anasınıfı öğrencilerimiz ve öğretmenimiz Zeynep NAZLI ÖZCAN 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinliği yaptılır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 84. yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.  Bu vesile ile 10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinlikleri Kapsamında İlkokul Öğrencilerine Yönelik Düzenlenen "Ata'ya Özlem" Temalı Resim Yarışmasında  "Ata'ya Sevgi "adlı eseriyle Beste ÇİFTÇİ il birincisi olmuştur. Öğrencimizi ailesini ve öğretmenini kutluyoruz.

Anasınıfı öğrencilerimiz ve öğretmenimiz Gözde ÇAKIR 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinliği yaptılır.

Kızılay haftası olması sebebiyle okulumuzda Kızılay Haftası kutlama etkinlikleri yapıldı.  Türk Kızılayı'nın görev ve çalışma alanları hakkında bilgilendirme amacıyla okulumuz anasınıfı öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları drama çalışması ile kutlandı.  Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Bizlere bu güzel vatanı bırakan Cumhuriyetimizin Kurucusu GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK  başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bayram törenin hazırlanmasında emeği geçen başta öğretmen ve öğrencilerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Katılımlarıyla bizlere destek olan değerli velilerimize de teşekkür ederiz.

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Anasınıfı öğrenci ve öğretmenlerimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 'İlelebet Cumhuriyet' çalışması yaptı. Öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz  Anasınıfları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Bayrak  Sergisi