Satranç ve TEKNOFEST ödülleri

TEKNOFEST te okulumuzu temsil eden ve Satranç Turnuvalarında derece elde eden öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Okulumuz öğrencilerinden Asel OĞUZ ve Betül UĞUZ kardeşler Teknofest 'te Eğitim Teknolojileri alanında 9765 proje arasından ''Güvenli Hayat Ünitesinin Eğitsel Yazılımı'' isimli projeleri ile ilk 137 proje arasına girmeyi başardılar öğrencilerimiz başarılarından dolayı ödüllendirildi. Ayrıca Isparta Küçükler Satranç İl Birincisi,  2021 Türkiye Küçükler Satranç şampiyonasında onaltıncı, 2021 Antalya Kabotaj Bayramı Satranç Turnuvasında İl Birincisi, 2021 Antalya  15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü Satranç Turnuvasında  İl Üçüncüsü olan  Olan Öğrencimiz Kerem UYSAL Okul Müdürümüz Ali SOLMAZ tarafından madalya ile ödüllendirildi.

Yayın: 28.10.2021 - Güncelleme: 12.07.2023 14:31 - Görüntülenme: 93