4.SINIFLAR ARASI SÖZLÜK TASARIM YARIŞMASI

Türk milletinin büyük kahramanı,Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle andık.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA ANASINIFI BAYRAK TASARIM SERGİSİ

CUMHURİYET 100 YAŞINDA!!!

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Öğrenci ie Kitap Okuma Etkinliği Gerçekleştirildi.

Eyl

4-E sınıfımız bugün gerçekleştirdikleri gezi de sınıf ortaminda öğrendikleri bilgileri uygulamalı ortamda tekrar etme şansı buldular.

Öncelikle Süleyman Demiral Üniversitesinde bulunan Jeoloji mühendisliği fakültesi de kayaç ve minerallerle ilgili bilgi aldılar.

Daha sonra Ziraat Fakültesinde

Böcek müzesini gezerek canlılar hakkında bilgi sahibi oldular.

Bu gezi için sınıf öğretmenleri Hatice Nurcan TOKER'e teşekkür ederiz.

Eyl

TASARIM TESCİL BELGESİ

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun...

Haz

Okulumuzun anasınıfında öğrenim gören öğrencilerimiz dördüncü sınıf öğretmenlerimizin sınıflarına giderek önümüzdeki senenin provası yaptılar. Öğrencilerimizin birinci sınıfa başlamak için sabırsızlık içinde olduklarını gördük. Dördüncü sınıf öğrencilerimizi başarılı bir şekilde uğurlarken büyük bir gurur, birinci sınıfa başlayacak öğrencilerimizin okula başlayacakları günü beklemenin heyecanı içindeyiz.

Haz

07.06.223 tarihinde 4-A ve 3-D sınıfı öğrencilerimiz ilimizde bulunan Kara Havacılık Okulu'na öğretmenleri öncülüğünde gezi düzenlediler. Öğrencilerimiz helikopter, uçak ve diğer araçları yakından görme fırsatı buldular. Öğrenciler hava araçlarına binerek çok heyecan yaşadılar. Öğrenciler pilotlarımızı yoğun bir şekilde soru yağmuruna tutarak meraklarını giderip, bilgilendiler. Çok çalışarak pilot olmak için gayret göstereceklerini söylediler. Böylece bugünün çocukları yarınların pilotları olmak için ilk adımı atmış oldular. Bu geziyi organize eden, 3-D sınıfı velimiz ve komutanımız Nadir Ulaş BİRDANE' ye ve diğer çok değerli komutanlarımıza, öğretmlerimiz Hüseyin YÜCEL ve Cafer ERDEM'e ve Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

May

1-E Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Turay AKÇOR öncülüğünde hazırladıkları şiir ve müzikli gösterileri sundular.  Velilerimizin desteklerine ve öğretmenlik mesleğine gönül veren öğretmenimiz ile başarılı geçen bir yılın mutluğunu hep birlikte yaşadık. Öğrencilerimize başarılı ve sağlıklı bir yaşam diliyoruz.

May

Okulumuzun 2-B sınıfı öğrencisi Tuana Beren ÜNAL okul müdürü Baki YAZAN'ı ziyaret ederek, okul adına talepte bulundu. Öğrencimiz talebinde geri dönüşüm için sloganlar oluşturduğunu ve oluşturduğu sloganları arkadaşlarına duyurulmasını istedi. Öğrencimiz Tuana'yı duyarlı davranışı için öğretmenleri olarak tebrik ediyoruz.

May

Öğrencilerimiz öğretmenleri öncülüğünde hazırladıkları şiir ve müzikli gösterileri sundular. Velilerimizin yoğun katılımıyla sunulan programda öğrencilerimizin her biri verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdiler. Velilerimizin desteklerine ve öğretmenimiz Sema KESKİN'in özverili çalışmasıyla başarılı geçen bir yılın mutluğunu hep birlikte yaşadık. Öğrencilerimize başarılı ve sağlıklı bir yaşam diliyoruz.