Seyhan AYDOĞMUŞ - Müdür Yardımcısı

1985 Antalya doğumlu olan Seyhan AYDOĞMUŞ 04/09/2008 tarihinde öğretmenlik mesleğine başladı. Isparta Merkez Büyükgökçeli Şehit Şeref Arslan İlkokulu müdür yardımcısı iken, 31/07/2023 tarihinde okulumuzdaki görevine başlamıştır.

GÖREVLERİ:

1.     Anasınıfı kayıt işlemlerini yürütmek.

2.     Anasınıfı ile ilgili her türlü iş ve işlemleri yürütmek.

3.     Anasınıfı gelir giderlerini Tefbis’e işlemek ve tutulacak evrak ve defterlerin tanzimini yapmak.

4.     Tüm anasınıfların günlük ve yıllık planlarının kontrolünü yapmak.

5.     4. Sınıflarla ilgili eğitim öğretim işlerinin takibi ve zümre çalışmalarının takibini yapmak.

6.     Öğretmen nöbet çizelgesini aylık hazırlamak ve takibini yapmak.

7.     Uzun ve kısa günlerde zaman çizelgesini hazırlamak.

8.     Ekim  Kasım aylarında meis işlemlerin takibi yapmak.

9.     Ücretsiz ders kitapları ile ilgili çalışmaları yapmak.

10.   Dönem sonu anasınıfı ile ilgili e okuldan çıktısı alınacak belgeleri almak.

11.   Okul kantinini denetimini komisyon ile birlikte periyodik olarak denetimini yapmak.

12.   Nöbetçi olduğunuz günlerde boş geçen derslerin takibini yapmak ve doldurmak.

13.   Satın Alma komisyonuna başkanlık yapmak.

14.   Rehberlik çalışmalarını koordine etmek, çalışmaların takibini yapmak.

15.   İngilizce ve Din Kültürü ve A.B. branşlarında zümre başkanlığı yapmak.

16.   Kulüp çalışmalarını takibini yapmak, sosyal etkinlikler kuruluna başkanlık yapmak ve 2023-2024 eğitim öğretim yılında yürütülecek çalışmaları eylül ayı içinde planlayıp okul müdürüne sunmak.

17.   Elektrik, Su, Doğalgaz, telefon ve internet faturalarının MYS üzerinden ödemelerinin takibini yapmak.

18.   Geçmiş dönemlere ait diploma kayıt örneği vb. evrakların düzenlenmesi ve takibini yapmak.

19.   İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili hazırlanması gereken kazan dairesi vb. yerlerin talimatnamesini hazırlamak.

20.   Öğrenci servisleri ile ilgili çalışmaları ve denetim işlerini takip etmek.

21.   Okulumuzda düzenlenecek gezi ve tiyatro gibi etkinlerin organizasyonunu ve takibini yapmak.

22.   Egzersiz ve destek eğitimi odası çalışmalarının planlaması, takibini yapmak.

23.   Hizmetli ve TYP çalışan personellerin görevlerini tebliğ etmek ve takibini yapmak.

24.   Okulun kamera görüntü kayıtlarını belirli aralıklarla takip etmek.

25.   Okul müdürü olmadığı zamanlarda müdürlük görevini yürütmek.

26.   Okul müdürünün vereceği diğer işleri yapmak.