Emsal EREN ÖZÇELİK - Müdür Yardımcısı

24.03.1982 tarihinde Burdur´da doğdu. İlk öğrenimini Denizli, orta öğrenimini Eskişehir ve lise öğrenimini Ankara´da tamamladı. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesinden 2005 yılında mezun oldu.

01.09.2005 yılında Siirt ili Kurtalan ilçesi Tulumtaş köyünde öğretmenliğe başladı. 22.09.2017 tarihinde Atabey Atatürk İlkokulunda müdür yardımcısı olan Emsal EREN ÖZÇELİK, 21.06.2022 tarihinde okulumuzda müdür yardımcı olarak göreve başladı.

Evli iki çocuk annesidir.

GÖREVLERİ:

1. Sınıfa kayıt işlemlerini yürütmek.
  2.  Nakil gelen ve nakil giden öğrencilerle ilgili işlemleri yürütmek
  3. İlkokul kademesinde 1.2. ve 3. sınıflarla ilgili  her türlü iş ve işlemleri yürütmek ve zümre çalışmalarını takip etmek.
  4. Okulun Tüm Tören ve Kutlamalarının programlarının takibini yapmak.
  5. Yarışmalarla ilgili çalışmaların takibini yapmak.
  6. Muayene ve Kabul komisyonuna başkanlık yapmak.
  7. Öğrenci devam devamsızlığını takip etmek, gerekli çalışmaları yürütmek.
  8. Nöbetçi olduğunuz günlerde boş geçen derslerin takibini yapmak ve doldurmak.
  9. Veli toplantılarının takibini yapmak.
  10. e-okul ile ilgili eksikliklerin takibini yapmak, öğretmenlere şifrelerini vermek.
  11. Dönem sonu karne, not fişleri ve sınıf geçmeleri hazırlamak.
  12. Belirli gün ve haftalarla ilgili çalışmaların planlamasını yaparak takibini yapmak.
  13. İlkokul kademesindeki öğrencilerin devam devamsızlığını takip etmek.
  14. Toplam Kalite Yönetimi, OGYE  ve AR-GE ile ilgili çalışmaları takip etmek.
  15. Okul brifing dosyasını hazırlamak.
  16. İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili ve Sivil savunma ile ilgili iş ve işlemlerin takibini yapmak, gerekli olan veri ve çalışmaları MEBBİS sistemine işlemek.

17.  Sivil Savunma Planı ve Sabotajlara Karşı Korunma Planının hazırlanması, güncellenmesi, gerekli tatbikatların süresi içinde yapılması

1. Mesleki Çalışmaların planlamasını yapmak.
  2. Okul Aile Birliği ile ilgili tutulacak belge ve defterlerin tanzimi ve muhafazasını yapmak, gelir ve giderleri TEFBİS’e işlemek.
  3. Okul web sayfasının güncel tutulmasını sağlamak.
  4.  Unesco, e-Twinning ve ERASMUS gibi yürütülecek projelerin takibini ve yürütülmesini organize etmek.
  5. Öğrenci sağlığı ile ilgili Halk Sağlığı Merkezi ile ilgili koordineli çalışmak ve öğrenci aşı çalışmalarını takip etmek.
  6. Öğretmenler kurulu, zümre öğretmenler kurulu gibi kurullara ait iş ve işlemlerin takibini yapmak ve tanzimini yapmak.
  7. Okulumuzda düzenlenecek her türlü konferans, seminer faaliyetleri ve hizmet içi eğitim faaliyetlerini planlamak takibini rehberlik servisi ile birlikte takip etmek.
  8. Halk Eğitimi Merkezi iş birliği ile açılacak kursların takibini yapmak.
  9. Okul müdürünün vereceği diğer işleri yapmak.
  10. Okul müdürü olmadığı zamanlarda müdürlük görevini yürütmek.