Nis

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

MISRA EZBERLEME YARIŞMASI

Şbt

18 Mart Şehitler Günü kapsamında 'BAĞIMSIZLIK VE VATAN' temalı resim yarışmasına 13 Mart 2024 tarihi son gündür.

Şbt

'TÜRK'ÜN ÖZÜ, AKİF'İN SÖZÜ' Konulu resim yarışmasına son katılım tarihi 6 Mart 2024'dür.

Sartname için TIKLAYINIZ

Şbt

Türkiye genelinde düzenlenecek olan 'Türkiye'nin İnsanlı İlk Uzay Yolculuğu' konulu resim yarışmasına tüm öğrencilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

SON BAŞVURU TARİHİ 23 ŞUBAT 2024

Yarışma şartnamesi için TIKLAYINIZ

Konu için detaylı bilgi için TIKLAYINIZ

Şbt

1-7 Mart Deprem Farkındalık Haftası nedeniyle, slogan ve resim yarışması yapılacaktır.

Okul Öncesi ''1-7 MART DEPREM FARKINDALIK HAFTASI “ temalı SLOGAN,

İlkokul ''1-7 MART DEPREM FARKINDALIK HAFTASI “ temalı RESİM yarışmasına tüm öğrencilerimizin katılmasını bekliyoruz.

Son başvuru tarihi: 15 Şubat 2024

Ock

Bakanlığımız ile Türkiye Kızılay Derneği arasında imzalanan Protokol doğrultusunda, Afet ve acil durum yönetimi uygulamalarında iş birliğinin geliştirilmesi amacı ile sürdürülen faaliyet ve çalışmalar, Genel Müdürlüğümüz koordinesinde yürütülmektedir.

Türkiye Kızılay Derneği 15 Ocak 2024 tarihinde “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganı ile ulusal bir kan kampanyası başlatılmıştır. Başlatılan kampanyaya gerekli desteğin sağlanması için haydi 'Birbirimize Candan Bağlıyız' diyoruz.

15 TEMMUZ OKUL GAZETESİ

Başvuru: 27.10.2023 – 03.11.2023

Değerlendirme: 06.11.2023

Sonuçların Duyurulması: 08.11.2023

Ödüllerin Verilmesi: 10.11.2023

Şartname için TIKLAYINIZ

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KAPSAMINDA OKULUMUZ ETKİNLİKLERİ

ÖĞRETMEN - VELİ GÖRÜŞME GÜNLERİ VE SAATLERİ

Bakanlığımızın 2023/28 Sayılı Genelgesiyle, bu sene okullarımızda öğretmen-veli görüşmeleri randevu sistemi ile yapılacaktır. Genelgedeki madde şu şekildedir :

Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okullar tarafından planlamalar yapılacak, ziyaretler için eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde zaman çizelgesi oluşturulacaktır. Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerimizin okul içinde bulunmalarının pedagojik olarak doğru olmadığı göz önünde bulundurularak gerekli tedbirler alınacaktır.

Bu sebeple, öğrencilerimizin akademik, kültürel, sosyal vb. gelişimlerini takip edebilmek, öğrencilerimizin güvenli bir ortamda eğitim almasını sağlamak, okul veli işbirliğini artırmak, öğretmen –veli ve öğrenci görüşmelerini daha etkili ve verimli kılmak amacıyla belirlenen gün ve saatlerde velilerimizi öğretmenlerimizle bireysel görüşmeler yapmak için okulumuza bekliyoruz.

Bunun dışındaki saatlerde gerekli olmadıkça okul saati içerisinde okula gelinmemesi önemle rica olunur.

Değerli Velilerimize Duyurulur...

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI DAVETİ

Okulumuz 2023-2024 Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı  22/09/2023 tarihinde yapılan Okul Aile Birliği Başkan ve Üyeleri ile  gerçekleştirilen toplantı kararı ile 10 Ekim 2023 Salı Günü Saat 17.00 da Okulumuzda yapılacaktır.

️️Genel kurullara katılım çok önemlidir. Yapılan faaliyetler hakkında bilgilenilmesi yeni fikirlerin öne sürülmesi, uygun yönetim ve denetim kurullarının seçilmesi ve tüm bunların sağlıklı olarak gerçekleştirilmesi, toplantıya katılım yoğunluğuyla orantılı olacaktır.

️️Okulumuzun paydaşı olan velilerimiz toplantıya davetlidir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Günü Etkinlikleri Kapsamında "Hayalimle Çocuğum" Temalı İlkokul Öğrencileri İçin resim, ortaokul öğrencileri için şiir ve lise öğrencileri için de kompozisyon yarışması İl Milli Eğitim Müdürlüğü'müz tarafından yarışma düzenlenmiştir. Resim yarışmasına okulumuz öğrencilerinin katılmalarını bekliyoruz.

Ock

Bu yıl düzenlenecek olan Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında yapılacak çalışmalarda aşağıdaki bağlantılarda yer almakta olan video ve görsellerin 10-16 Ocak 2023 Enerji Verimliliği Haftası boyunca tüm velilerimizin ve öğrencilerimizin izlemesi haftanın önemi açısından önem arz etmektedir.

Bağlantıya ulaşmak için ve  İndirmek için en alttaki bağlantıya TIKLAYINIZ

Millî Eğitim Bakanlığı'nın genel amaçları doğrultusunda, Çanakkale Savaşları'nın sosyal, kültürel ve tarihi önemini kavratmak, geçmiş ile günümüz kültürel değerleri arasında bağ kurmalarını sağlamak, millî birliğimiz ve varlığımız ile uluslararası barış ve dostluk düşüncelerini kuvvetlendirmek amacıyla "Çanakkale Savaşlarının 108. Yıl Dönümü Anma Törenleri" kapsamında 4. sınıf öğrencilerine yönelik resim yarışması yapılacaktır.

Bugüne kadar yapılan resim yarışmalarında başarı gösteren öğrencilerimiz bu yarışmada da üstün başarı sağlayacak olmalarını düşünmek bizlere şimdiden heyecan veriyor.

Yarışma şartnamesi ve detaylara ulaşmak için TIKLAYINIZ

2022-2023 Eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu belirtilen tarih ve saatte okulumuzda yapılacaktır.