18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü

AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ

DÖNEM SONU HAFTASI

Ock

2023-2024 Eğitim-öğretim yılı 1.dönem sona erdi.Başarılı ve sosyal etkinliklerle dolu bir dönem geçirdik. Bugün  öğrencilerimiz ile karne heyecanlarını paylaştık.

Ock

Okulumuz 3/D sınıfı öğrencilerinin meslerler hakkında bilgi sahip olmaları amacıyla çeşitli mesleklerden kişiler davet ederek, bilgiler aldılar. Kendileri de çeşitli etkinliklerle destek oldular.

Tanıtılan meslekler;

Veterinerlik Mesleği, Tiyatroculuk mesleği, Doktorluk mesleği, Askerlik Mesleği, Bilim insanı mesleği, Askerlik mesleği Libya canlı bağlantı, Eczacılık mesleği, Psikolojik Danışmanlık

Öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel olarak hazırlanan etkinlikler kapsamında, 13 Ocak 2024 tarihinde Isparta Meydan AVM'de okulumuzun 3/D sınıfı öğrencilerimizin çalışmalarından oluşan "Minik Eller Büyük Düşler" temalı resim sergimizin açılışını gerçekleştirdik.

Okulumuz adına böylesi güzel çalışmayı sergileyen öğrencilerimize ve öğretmenimiz Engin SARIKAYA'ya teşekkür ederiz. Velilerimin desteklerinden dolayı da her bir velimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

İLKOKULLARIMIZIN ÇALIŞMALARI

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

ANASINIFLARIMIZ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALAR

ÇEDES PROJESİ İLE GAZZE VE FİLİSTİN İÇİN YARDIM

Öğretmenler Günü

Bir Ulusun Çağdaş Ülkeler Düzeyine Erişebilmesi; Egitim Ve Öğretimin Kaliteli Ve Bilimsel Yöntemlerle Yürütülmesi ile Ancak Mümkün Olabilir. Öğretmenler Günün Kutlu Olsun..

4.SINIFLAR ARASI SÖZLÜK TASARIM YARIŞMASI

Türk milletinin büyük kahramanı,Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle andık.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA ANASINIFI BAYRAK TASARIM SERGİSİ